Toyuq smetan sousunda ( soba yemekleri)

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/84e/61136877/files/2015/01/img_3385.jpg

Istifade edeceyiniz erzaqlar:
4 porsiya üçün
500 qram toyuq eti ( hansı hissesi olması tamami ile ağız dadıvıza bağlı meseledir)
yarım baş soğan
pendir 200 qr ( men parmezan istifade eledim, tapa bilmesez holland pendiride ola biler)
duz
biber
4 xörek qaşığı smetan
göyerti ( men keşniş ve petruşka qarışımından istifade eledim)

Hazırlanma qaydası:
1. Axşamdan toyuğu xırda doğrayıb smetanla qarışdırın. Soyuducuya qoyub gedin sakit ürekle yatmağa;)
2. Seher soğanı doğrayıb toyuğa elave edin. Duz ve istiotu elave edib qarışdırın ve 1 saatlıq yene soyuducuya.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/84e/61136877/files/2015/01/img_3381.jpg
3. 180 derecede isidilmiş sobaya saxsı qablarda bişmeye qoyun. Saxsı qab yoxdursa soba üçün nezerde tutulmuş istenilen qabda bilire bilersiz. Amma saxsı qabda bişirilmiş yemeyin dadı tamam ferqli olur, nezere alın.
se

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/84e/61136877/files/2015/01/img_3382.jpg

30 deqiqe bişirdikden sonra pendiri ve göyertini elave edib yene 10 deqiqelik sobaya yollayın ve yemek hazırdır.

4. Bu üsulla bişirilmiş toyuq üçün ideal qarnir düyüdür, amma spaqetti ile de yeyile biler.
Nuş olsun!

Toyuq smetan sousunda ( soba yemekleri)” üzərinə 2 şərh

Bir şərh yazın